Ricky Rich avslöjar US-remix på “Habibi” med A Boogie Wit da Hoodie

Då släpps samarbetet

“Just heard a verse on Habibi with one of my favorite artists who just jumped on the US Version,” skrev Ricky Rich på sin Instagram förra veckan - och uppmanade sina följare att gissa gästartisten. Nu avslöjar han vilken amerikansk rappare som gästar den första officiella US-remixen av “Habibi” … Och det är verkligen inte vem som helst.

I dag avslöjar Ricky Rich att hans US-remix av monsterhiten “Habibi” kommer få en feature från Bronx-rapparen A Boogie Wit da Hoodie - en internationellt hyllad artist med över 16 miljoner månadslyssnare på Spotify. Sedan 2016 har han gett oss hits som “Swervin”, “Drowning” och “Look Back At It” bara för att nämna några få. 

Samarbetet med A Boogie Wit A Hoodie blir ännu ett bevis på den internationella framgång som Ricky Rich haft med “Habibi” de senaste åren. 2021 gick nämligen låten, som ursprungligen släpptes 2017, viral på TikTok. Det fick låten att klättra på listorna i länder som Tyskland, Schweiz och Österrike. Efter det har låten fått flera internationella remixer. En tysk med Dardan och Zuna samt en Albanian Remix med DJ Gimi-O. Nu kommer alltså ännu ett internationellt samarbete när A Boogie Wit da Hoodie hoppar på US-versionen. 

Och det är faktiskt inte bara “Habibi” som pushat Ricky Rich ut på den globala scenen. Han har även jobbat med UK-scenen. Förra året var det nämligen han som gästade Tion Wayne och Russ Millions hitlåt “Body” på en officiell remix

Missa inte att Ricky Rich’s “Habibi - US Remix” med A Boogie Wit da Hoodie släpps på fredag den 26 augusti. Håll koll på Dopest.se för fler uppdateringar.