Ricky Rich blir personlig på nya låten ”Falling Bird”

"När hon hör den här låten kommer hon veta"

Nyligen släppte Ricky Rich den officiella nordiska remixen av den virala UK-hiten ”Body” med Tion Wayne & Russ Millions (se musikvideon här). Idag, bara en vecka senare, är Ricky tillbaka med ännu mer musik. Denna gång i en mer personlig anda där han delar med sig av mer känslor än vi annars fått ta del av. ”Falling Bird” är producerad av Kawar ”KJ” Yousef och skriven av Ricky själv.

”När jag hörde beatet väckte det känslor… Jag såg senariot framför mig och det tog mig vidare. En del i låten är freestyle då mycket kom direkt från hjärtat. Om vi säger såhär, jag är en hård grabb men faller lätt för guzzar och hon vet inte om att jag sjunger den här låten om henne, men när hon hör den så kommer hon veta”, förklarar Ricky med ett leende på läpparna.

Han är någorlunda hemlighetsfull men texten avslöjar ännu mer om historien bakom låten. ”Falling Bird” vittnar om ett mognare sound och är en given track för de sena sommarkvällarna som väntar oss. ​I samband med singeln släpps även en romantisk musikvideo, inspelad i öknen.

Lyssna på nya singeln nedan eller spana in videon högst upp i artikeln.