Ricky Rich & danska Gobs ger oss dansanta "Sus" + musikvideo

Redo för att få norden att dansa

Sedan han exploderat på scenen med sin igenkännbara röst och härliga vibb, har nu Ricky Rich utvecklats till en av nordens största artister. Idag har han samlat på sig över 300 miljoner streams, med över två och en halv miljon lyssnare i månaden på Spotify. Med en rad olika transnationella features i bagaget, var det nu dags att utäka registret. Det gör han tillsammans med danska Gobs, som ger oss ”Sus”.

Soundet känns som skräddarsytt för Ricky med dess afrobeat-trumlinjer mixat över lågmäldiga bjällror och gitarrmelodier. Detta är en stil som Gobs själv prövat tidigare med studsande hits som ”Bodyguard”. Gobs tycks prata om en romans på klubben, vilket definitivt passar spårets vibb. Svensken kommer därefter in på andra versen med massor av energi och charm. Han lägger en klockren melodi som något för tankarna till franska Jul. Man hör känslan, glöden, och kärleken i sin röst när han sjunger.

Musikvideon visar en flådig scen i Paris där artisterna åker i Rolls-Royce runt om Eiffeltornet, samt därefter kopplar av på klubben.

Lyssna på ”Sus” i DOPEST Playlist nedan!