Ricky Rich & Jireel gästar tyska stjärnan Dardan

Spår 11 på nya albumet 'Dardania' återförenar den tyske artisten med Ricky samt lägger till MOTY i ekvationen

För den svenska publiken är nog den tyske artisten Dardan mest känd från remixen på Ricky Rich internationella megahit ”Habibi”. De båda artisterna har dessutom samarbetat på en egen singel i form av ”ON FIRE” som släpptes förra sommaren. Dardan har dock en stadig karriär hemma i Tyskland, inklusive flera album och miljonstreamande singlar som ”gENAuSo”.

Idag släpper han sitt sjätte studioalbum Dardania och på spår 11 har vi två bekanta ansikten: Ricky Rich & Jireel. Ricky har som sagt samarbetat med Dardan förut, men ”Into You” blir Mr. MOTYs första tyska collab. Den Pzy-producerade låten har ett infekterande beat som tar rygg på det klubbiga sound som färgat Europeisk hiphop under de senaste åren.

Ricky står för hooken medans Dardan & Jireel delar på ansvaret i verserna, där de alla firar sina framgångar i ena stunden och uppvaktar en tjej i den andra. Dardans vers är såklart på tyska, men vad vi inte förstår i lyrik kompenserar vid med känsla och hans melodiska röst har ofrånkomlig karaktär. Jireel stämplar även låten med en signatur från de tre i sin första vers, pricken över i:et på en tung collab.

”Hitta mig i Tyskland med Dardan, Ricky Suave in the cut vi är stora namn” 

Lyssna på ”Into You” och mer ny musik i DOPEST Playlist!