Ricky Rich släpper minialbumet ”Highs & Lows”

Idag kommer dessutom videon till titelspåret ”Highs & Lows”

Under året har Västerås-rapparen Ricky Rich värmt upp inför albumsläpp med flera singlar. Senast hörde vi titelspåret "Highs & Lows". Idag kommer inte bara en tillhörande musikvideo, utan nu får lyssnarna ta del av hela minialbumet med samma namn.

Projektet Highs & Lows består av totalt 6 spår. Plattan följer upp succén med singlar som "Bless Me", "Ma Chérie" och "Highs & Lows". Alla spåren har nått topp 30 på Spotify och trendat på YouTube. Albumets fokussingel har fått namnet "Delli" och gästas av Adel. Nu berättar Ricky om hur låten kom till:

”Allt började med att jag hade andra halvan av refrängen som jag redan kokat för längesen och alltid velat använda men aldrig fått in den där jag ville ha den. Den kom fram när jag satt med mitt egenproducerade beat, men jag visste att jag inte kommer släppa det beatet och jag kunde inte slänga bort texten.”

Över ett halvår senare återvände Ricky till studion med den talangfulla producenten KJ, som står bakom produktionen av 4 av 6 låtar på albumet. När Ricky hörde beatet kände han direkt att texten skulle passa perfekt. När halva låten var klar så bara visste han att Adel skulle göra succé på låten och så blev det.

”Jag är sjukt tacksam över all kärlek jag har fått från alla olika håll, fans, familj, vänner. Det här albumet går ut till dem, till er alla. Jag hoppas ni gillar det och fortsätter hänga med på resan, för mer kommer, trust me!” säger Ricky.

Lyssna på "Highs & Lows" nedan, och spana in musikvideon som släpps klockan 12:00 idag.

Missa inte heller vår intervju med artisten för adidas X Ghosted.

Foto: Anderas Avelin