Ricky Rich "Mirakel" är en låt till alla som stöttat honom

Ricky Rich lovar en sommar utöver det vanliga

För en vecka sedan avslöjade den Västeråsbaserade artisten Ricky Rich att han hade ett nytt singelsläpp på gång. Idag släpps låten ”Mirakel” tillsammans med  Kids of revolution som står för produktionen. Det är en optimistisk och romantiskt låt, där vi hör honom sjunga om att skapa just ett mirakel. Han hörs kombinera sång och rapp över ett dansant, upptempo beat. Ett av Ricky Rich starkaste vapen är hans känsla för melodier, och på ”Mirakel” får hans röst skina till fullo. Låten släpps via Revolution Music Group.

”Den här sommaren gör jag för er, min älskade familj. Ni kommer få höra det bästa av Ricky Rich. Jag kommer inte spela tuff och prata goat hit o dit, jag kommer låta siffrorna prata. Tack för all kärlek ni visar, går inte att beskriva med ord hur tacksam jag är. Kärlek❤️” skrev Ricky Rich i ett meddelande till följarna på Instagram.

Singeln blir även det första släppet från honom sedan låten ”Bäst” 2019. På sociala medier tackar Ricky Rich alla som stöttat honom under den tid han spenderat på sjukhus och inte kunnat göra musik. Nu är han tillbaka med ett mirakel, bokstavligt talat. Han lovar sina följare att den här sommaren kommer bli något utöver det vanliga. Vi tolkar det som att vi kan förvänta oss mycket ny musik från artisten inom en snar framtid. ”Mirakel” verkar vara ett första smakprov på vad som komma skall.

Lyssna på ”Mirakel” nedan.