Ricky Rich släpper titelspåret ”Shhh” från kommande debutalbum

ARAM Mafia bjuder på det första spåret från albumet

Ricky Rich och ARAM Mafia är tillbaka, efter drygt en veckas av teasande på sina sociala medier så släpper man nu singeln "Shhh" från det kommande debutalbumet med samma namn.

Om vi tidigare är vana med det snabba, hög-energiska sound från Ricky Rich, så bjuds lyssnarna idag på ett mycket mer laidback sound. Likt många av hans tidigare släpp kretsar temat kring hans crush. Oväntat nog får vi höra mer rapp från Ricky's håll som kombineras med en nasal refräng á la Ricky Rich.

Låten kommer efter "Bli bättre", en låt som handlade om gatulivet inte lönar sig och att alltid det finns en bättre version av oss inom oss. Albumet som släpps nästa vecka består av totalt sju spår, han har b.la. hintat om ett mer trap-influerad musik.

Trots sin framfört i industrin ihop med ARAM Mafia känns Västerås-kollektivet oftast bortglömda inom svensk hiphop. Detta att man gång på gång levererar otroliga siffror, utan någon backning av majorbolag.

Även om många försöker dämpa ner hans bedrifter så är en sak säker: Ricky Rich fortsätter sin framfart och Västerås har med Ricky Rich, ARAM Mafia och Ant Wan bevisat att man hittills i år, är den hetaste staden i Sverige

Lyssna på "Shhh" nedan!