RIMOWA & Off-White släpper kollektion ihop

Genomskinliga resväskor.

Det var många som blev överraskade när RIMOWA och Supreme teamade upp och släppte sina resväskor, nu är man tillbaka med ett nytt samarbete som teasades redan i september förra året. RIMOWA som grundades i Tyskland för över 100 år sedan har blivit är en av världens ledande tillverkare av förstklassiga resväskor och handbagage i aluminum. I samband med att företaget visat upp deras nya produkter visar man även upp nästa samarbete med Off-White.

Samarbetet som verkar är det första i serien av ett längre partnerskap består av två resväskor i olika storlekar. Väskorna som är genomskinliga kommer i RIMOWAs polykarbonat material vilket gör väskorna extremt lätta Vi ser även en co-branding med b.la. Off-Whites signatur, på insidan står texten “MISCELLANEOUS” på de olika fickorna/facken.

Spana in RIMOWA x Off-White kollektionen ovan och håll utkik efter väskorna som debuterar på Off-Whites kommande show i Paris 20 juni. Väskorna kommer att finnas tillgängliga i utvalda RIMOWA och Off-White butiker 25 juni.