Robin Kadir & C.Gambino samarbetar i "Saint Laurent"

Stockholmsbaserade DJ/Producenten och Göteborgsbaserade rapparen möts för första gången, tar även in Oscar Chase i mixen

Robin Kadir har på senare tid förberett oss för sitt debutalbum Deja Vu, som förväntas släppas senare under året. I höstas kom ”Blessing” med 23 och tidigare i våras ”Cocktail” med Asme. När han nu släpper den tredje och sista singeln ”Saint Laurent” gör han det till ett hattrick av högprofilerade gästartister, genom att slå ihop sig med C.Gambino och västkustkollegan Oscar Chase.

Göteborgsbaserade Gambino har haft ett 2023 som få kan mäta sig med när det kommer till siffror. Collab-EP:n ”M.O.B” med 23 & Oscar Chase kickade igång året med ”Dreams” och titelspåret som sina största hits. Vårens största framgång kom dock med singeln ”G63” som idag sitter på över 15 miljoner streams, en gungande hit med tunga kicks som även inkorporeras i nya singeln ”Saint Laurent”.

Texten tar perspektivet av en berättare som pratar direkt till sitt kärleksintresse. Gambino försäkrar att han kan överösa henne med gåvor i form av lyxmärken från världens alla hörn, medans han refererar till sin rikedom och kanske även sin Mercedes G63.

”Show you love, du är min G
Blåser rök, i min bil”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av RK (@robinkadir)

Under sommaren kommer även Robin ge sig ut på scener i både Sverige och utomlands på sin sommarturné. Ett perfekt tillfälle att få lyssna ni mer ny musik från kommande Deja Vu samtidigt som du får ta del av ett set från en utav landets mest erfarna DJ:s.

Lyssna på ”Saint Laurent” i DOPEST Playlist!