Robin Kadir, den mångsidiga producenten & DJn, har gjort sitt avtryck i musiksverige genom sin exceptionella förmåga att sömlöst navigera och experimentera med en mängd olika genrer. Hans känsla för att korsa musikaliska landskap som sträcker sig från trap & pop till dancehall & afrobeats har byggt upp en imponerande katalog av samarbeten, som nu är på väg att samlas i hans debutalbum Deja Vu, som släpps den 1:e september.

Han har tidigare under våren släppt singlarna "Saint Laurent" med C.Gambino och "Cocktails" med Asme, två singlar som spelat till respektive gästrappares styrkor med sin produktion. När han nu släpper "Lover & Protector" tillsammans med Shiro gör han det igen, med ytterligare ett besök i det mer dansanta ljudlandskapet han besökte på "Cocktails".

Göteborgsartisten Shiro har haft ett väldigt produktivt år av singlar genom "Annan Man (part 2)", "Pronto", "Mendez" & senaste "Blind". Här bjuder han på ett lite lättvindigare mood än många av de tidigare släppen, när han leker med melodierna över det varma och dansvänliga beatet.

Lyssna på "Love & Protector" och mer ny musik i DOPEST Playlist!