Robin Nazari släpper singeln "Familjen"

Första singeln från kommande debut-EP

Stockholms-rapparen Robin Nazari som tillhör kollektivet Tre60 har på senare tid släppt singlar som ”Efter00”, ”Än idag” samt Tre60s EP ”Silverring” . Nu släpper den 21-åriga artisten sin senaste singel ”Familjen”. Låten handlar om symbiosen mellan de olika familjer från ett förortsperspektiv, som t.e.x: den biologiska familjen, vännerna som man kallar för familj och familjen som inte lever.
”Syftet med projektet var även att visa en inblick över hur vi är med varandra i Stockholms förorter utöver de destruktiva sätt som tidigare förmedlats. Allt detta i form av att vara lekfull, vara seriös och visa empati”, säger Robin Nazari.
”Familjen” är även den första singeln från hans kommande debut-EP med samma namn. Tillsammans med producenten Eren Saygin jobbade man fram EP:n de senaste 8 månaderna. Låtarna kommer belysa personliga upplevelser som format honom till den han är och visa på hans mångsidighet som artist.
Singeln finns att lyssna på nedan och EP:n släpps 25 oktober! Håll utkik på Dopest och följ oss på Instagram för senaste nytt.