Svenske Robin Safar fightas på Fury vs. Usyk

Underkortet till den stora fighten består av en duell mellan den obesegrade svensken & ryske Sergey Kovalev – så ser du fighten

Den 18:e maj har boxningsfans en riktig stor gala att se fram emot i Riyadh, Saudiarabien då britten och WBC-mästaren Tyson Fury tar sig an den ukrainske  WBA, IBF och WBO-mästaren Oleksandr Usyk i en titelmatch. Matchen och galan är en av de mest efterlängtade då både Fury och Usyk är obesegrade. Galan skulle äga rum den 17 februari men flyttades p.g.a en skada på Tyson Fury.

På galan finns dock ytterligare en höjdpunkt, då den obesegrade svenske fightern Robin ”Robz” Safar från Stockolm möter den tidigare mästaren Sergey Kovalev som gör en återkomst i ringen för en match i cruiservikt. Safar kommer in i matchen med 16 vinster varav tre raka knockoutsegrar i ryggen, när han tar sig an den ryska boxaren i en fight som kallas för ”underkortet” till huvudattraktionen Fury vs. Usyk. Den svenska boxaren har under flera års tid varit bosatt i Las Vegas, USA där han tränat med några av boxningens starkaste namn.

Matchen som går live 18 maj i Kingdom Arena i Riyadh, kommer att sändas live via plattformen DAZN i över 200 länder globalt, den finns bland annat tillgänglig som app för spelkonsoler och TV, men även direkt via hemsidan.