HUGO BLUE x ROBLOX - här är allt om samarbetet

Efter att ha gjort sin debut under lanseringseventet i Berlin bjuds nu alla in till PLANET HUGO – läs mer om spelet & kollektionen här

Det var under lanseringseventet i Berlin som HUGO visade upp sin nya linje HUGO BLUE. Kollektionen som riktar sig mot Gen Z är en en denim-inspirerad varumärkeslinje, något som blev tydligt under eventet där man b.la. visade upp sin introduktion till den virtuella världen genom ett nytt samarbete med Roblox.

Att varumärken tar steget in i den virtuella världen blir allt vanligare och i Roblox blir det extra tydligt, då spelare själva får utforska ”PLANET HUGO”. I ett helt unikt universum får spelare dyka in i det blå, dels genom virtuella versioner av plaggen från den senaste HUGO BLUE-kollektionen men även genom drömska miljöer delvis baserade på lanseringseventet.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av HUGO (@hugo_official)

Roblox har sedan 2006 konstant expanderat på sitt ambitiösa koncept av att låta spelare vara med i skapandet av spelvärlden. Samarbetet med HUGO gifter deras gränslösa kreativitet med den banbrytande och rebelliska andan i den nya linjen HUGO BLUE.

Så kan du köpa de faktiska produkterna

Kläderna du ser på PLANET HUGO i Roblox går såklart även att få tag på i den fysiska världen. Kollektionen hämtar inspiration från streetwear-kulturen, med en könsneutral, denimtung styling som även sträcker sig utanför jeansjackor & byxor till klassiska t-shirts & hoodies med den nya blåa logotypen i centrum.

Den syns även tydligt på statement pieces som jeansshorts där loggan är tryckt över hela framsidan, men den finns även i retro-inspirerade tappningar på en ”H ’93”-design som nickar till invigningen av HUGO år 1993. HUGO BLUE är en hyllning till det designarvet som kultiverats under åren sedan dess, men med samma egensinniga mod som HUGO presenterade sig med för över 30 år sedan.

Du kan köpa hela den första kollektionen med HUGO BLUE på den officiella hemsidan, men även i butik och hos utvalda återförsäljare. Nedan kan du även se de fullständiga kollektionerna för herr respektive dam!

Herr

Dam