Romeo släpper TikTok-hiten "Tillbaka"

"Lovade mig själv att inte gå tillbaka / Jag hatar att jag saknar dig / Din doft är kvar på mina lakan"

Du känner säkert igen Romeo från hans samarbete med 23 på ”Beauty & The Beast” från 2021. Sedan dess har många fått upp ögonen för honom, och det är inte konstigt att vi varit nyfikna på mer musik från artisten. Han har faktiskt släppt musik sedan 2018 när debuten ”One of a Kind” kom, men det är på senare år som han fått sitt genombrott.

De senaste veckorna har Romeo fått TikTok hett med en snippet från hans kommande singel ”Tillbaka” som släpps i sin helhet i dag. Många har skapat creations till han melankoliska lines: ”Lovade mig själv att inte gå tillbaka / Jag hatar att jag saknar dig / Din doft är kvar på mina lakan”. Det är en riktigt vemodig kärlekslåt som lätt fastnar. För produktionen står Alladin Awad.

Romeo berättar själv om låten:

”Den här låten är två år gammal. Jag hade slängt den, men sen tänkte jag att jag lägger upp den på TikTok bara och tar bort den efter en stund. Så jag la ut den och hade stängt av notiserna på TikTok och började spela med grabbarna istället. Jag glömde bort den helt. Dagen efter gick jag in på TikTok och den smällde. Jag blev riktigt chockad”. 

Du kan lyssna på ”Tillbaka” i DOPEST Playlist nedan!