• adidas mini rodini ss17

Så får du tag på adidas by Mini Rodini

Samarbetet mellan adidas originals och Mini Rodini fortsätter och dopest redaktionen tipsar dig om hur du får tag på plaggen ur kollektionen.

I höstas släpptes den första delen ur det årslånga samarbetet mellan adidas originals och Mini Rodini. Den 9:e mars så släpps ytterligare en kollektion och precis som den första kollektionen så kommer plaggen att vara limiterade och gå åt väldigt snabbt. Nedan följer en guide på återförsäljare samt tips på hur du får tag på ett plagg ur kollektionen.

Mini Rodini’s egna butiker: adidas originals by Mini Rodini kommer att säljas i Mini Rodinis egna butiker på Odengatan, Vallgatan och Skomakaregatan, alla butiker öppnar klockan 10 svensk tid.

Nytt för detta släpp är att kollektionen denna gång även kommer att släppas på Mini Rodini’s webshop, detta görs vid midnatt (00:01) den 9:e mars. En begränsning på max två plagg per köp kommer att finnas.'

adidas-butiker: adidas kommer att släppa kollektionen den 9:e mars på adidas.se tidpunkten för släppet är för närvarande oklart men troligast är att kläderna kommer att gå att köpa klockan 00:00 alternativt klockan 10:00.

Det gäller som vanligt att vara snabb med knapparna och bästa chansen att få tag på ett plagg är genom att sikta in sig på ett specifikt plagg exempelvis denna tracksuit och klicka sig vidare direkt till produktsidan och uppdatera länken vid ovan tidslag. Se till att vara inloggad och registrera adressuppgifter redan innan kollektionen blir tillgänglig.

Om du har vägarna förbi Köpenhamn så släpps kollektionen även i adidas originals flagship store. Kollektionen kommer inte att finnas tillgänglig för försäljning i någon av Stockholmbutikerna.

adidas återförsäljare: Kollektionen kommer att finnas tillgänglig hos utvalda adidas originals återförsäljare, både online samt i butik hos nedan återförsäljare, de flesta släpper delar av kollektionen vid midnatt för att sedan sälja resterande delar vid butiksöppning (oftast klockan 10).

Footish.se - Webshop
Nakedcph.se -  Webshop
Sneakersnstuff - Webshop och butik
Caliroots  - Webshop och butik
Aplace - Malmö och Stockholm (Bruno Gallerian)