Här får du tag på OnePlus 7 Pro före alla andra

Caliroots erbjuder en raffle för telefonen

I veckan visades svenska OnePlus upp sitt nya flaggskepp OnePlus 7 Pro, den officiella försäljningsstarten är den 21 maj men det finns sätt att få tag i OnePlus 7 Pro innan dess. Telefonen har redan nu hyllats av medier som menar på att telefonen b.la. är utrustad med marknadens bästa skärm. Detta är första gången OnePlus presenterar två nya modeller vilket lett till att intresset kring telefonen varit högt. Om man vill få tag på telefonen innan säljstart finns det några alternativ:

OnePlus 7 Pro Pop-up med Webhallen

Tillsammans med Webhallen arrangerar OnePlus en pop-up på Medborgarplatsen i Stockholm redan den 18 maj. Besökare får möjlighet att köpa telefonen flera dagar innan den öppna försäljningen och de får även flertalet tillbehör från OnePlus. Vad gäller tillbehör så är det först till kvarn som gäller så de som är ute tidigt och köar får det bästa möjliga. Det är tredje gången OnePlus arrangerar pop-up i Stockholm och det förväntas vara hundratal besökare som vill köpa telefonen först.

OnePlus 7 Pro Raffle med Caliroots

OnePlus och Caliroots började arbeta tillsammans med lanseringen av OnePlus 6T McLaren Edition och har nu fördjupade sitt samarbete. Inför den kommande lanseringen av OnePlus 7 Pro att arrangeras en raffle.

De lyckliga vinnarna kommer att kunna plocka upp sin OnePlus 7 Pro redan den 20 maj i butiken i Stockholm med start 11.00.

Telefonen kommer att finnas tillgänglig den 21 maj via återförsäljare samt OnePlus hemsida.Läs mer om den kommande pop-upen här och rafflen här.