För två år sen debuterade SARU med låten "We Could’ve Been" efter att ha blivit upptäckt av musikjournalisten Ametist Azordegan. Kort därefter påbörjades arbetet på hennes första projekt, och hon följde upp debuten med singlarna "Savage" & "Come Thru".

Debut-EP:n Moodring släpptes i mars och innehöll fem låtar, varav de två tidigare släppta singlarna inkluderades också. Nu kommer en uppdatering till albumet genom Moodring Deluxe med två remix versioner av tidigare släppta "Time Wasted" av kanadensiske producenten NELSON samt akustiska versioner av varenda track och debutsingeln "We Could’ve Been".

Bonusarna släpps dock ut gradvis under sommaren för att samlas den 21:e juli på hela deluxe-EP:n. Först ut är remixerna av "Time Wasted", som följs utav de akustiska låtarna nästa vecka.

“Jag diggade en låt av Ojerime och såg att NELSON va den som gjorde remixen. Jag hittade hans insta och började följa, och tog kontakt med honom efter ett tag. Vi klickade och jag frågade om han skulle va down med att göra en remix och the rest is history", säger SARU.

Lyssna på "Time Wasted (Remixes)" på Spotify nedan!