Se årets kommande YEEZY Boost 350 V2 drop

Detta är modellerna som släpps detta år enligt Yeezy mafia

Skriverierna och hypen Yeezy fortsätter. Vi har tidigare rapporterat om ryktet om en ny Yeezy Boost 350 V2 i december och nu tar nya rykten fart. Enligt Yeezy mafia så planerar man att släppa 350 V2 i fyra nya färgställningar. Bilderna som cirkulerat och info kring varje enskild modell finner ni nedan. Notera att detta endast är rykten och inget som har bekräftats av adidas.

Juni – Yeezy Boost 350 V2 ”Dark Green
Ryktet om denna färgställning tog fart redan i samband med visningen av Yeezy Season 4 då skon syntes till under själva visningen. Skon som först gick under namnet ”moonrock” har senare ändrats till ”Dark Green” tack vare fler detaljer och nya bilder som har läckt. Skorna ryktas att släppas i juni.

Yeezy Boost 350 mörkgrön

Oktober – en ny Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga V2”
Enligt ryktet så är en ny Beluga V2 på G dock med lite modifieringar. Det pratas om att denna modell kommer vara lite subtilare och gråare än den tidigare modellen samt att den orangea randen kommer att vara mindre. Lanseringsdatum sägs vara oktober. I dagsläget så finns inga bilder tillgängliga.

December – Yeezy Boost 350 V2 ”Blue Tint”
Som vi tidigare skrivit om här, Yeezy Mafia har via Instagram postat en mockup version av den påstådda ”Blue Tint/Grey Three/High Resolution Red” färgställningen. På bilden ser vi en grå/vit överdel som kommer med en isblå V2 rand samt en klassisk ”SPLY-350” branding i rött. Skon ryktas nå butiker den 1:a  december 2017.

Yeezy Boost Blue Tint

December – Yeezy Boost 350 V2 ”Frozen Yellow” ‘
Ännu ett December-släpp, denna gång i en gul/röd/grå färgställning.  Modellen går under namnet ”Frozen Yellow” och lanseras enligt Yeezy Mafia samtidigt som ”Blue Tint”

adidas Yeezy Boost v2 Frozen Yellow

Källa: Yeezy Mafia