Se första klippet från den andra säsongen av Snabba Cash

Läs allt om säsong 2 här

Idag släpper Netflix sin första trailer från den andra säsongen av den hyllade serien Snabba Cash.

I det korta klippet ser vi Leya som tycks klättrat i hierarkin på sitt företag och har idag blivit en utav Sveriges största namn inom tech-branschen. Hon gör sig redo för en presentation för alla Macking-aktiägare innan det korta klippet bryts.

Ett år har passerat. Leya är en av Sveriges hetaste tech-stjärnor. En börsnotering står för dörren och utåt sett är hon mer framgångsrik än någonsin, men hon plågas av minnena av Salim.

Jamal är nyligen frånskild och verksamhetschef på grundskolan där Leya gick som barn. Han kämpar för att ge sina unga elever bättre möjligheter, men skolledningen ser hellre ytterligare besparingar. På gatan är klimatet brutalare än någonsin.

Ravy är hårt ansatt från alla håll, såväl från polisen och deras nya metoder som från konkurrenten Zaki. Marknaden skriker efter mer droger, grossisterna står redo att leverera. Frågan är om gängen kan få fram tillräckligt med säljare, gärna så unga som möjligt?

Mot hennes egen vilja börjar Leyas tidigare kopplingar till den undre världen komma ikapp henne. Ännu en gång korsas hennes väg med Ravy, Nala och Osman – allt i den skoningslösa jakten på snabba cash.

Den nya säsongen av Snabba Cash har premiär senare i höst på Netflix. Se trailer ovan.