Foto: Amazon Studios

Se första officiella bilderna från ’The Lord of the Rings: The Rings of Power’

Har premiär den 2 september i år

Vi har längtat efter ännu fler bilder och material från inspelningarna av Amazons kommande storsatsning 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'. Serien, som har premiär på Amazon Prime Videos den 2 september i år, utspelar sig under “Second Age”, vilket är tusentals år före historierna om Bilbo och The Hobbit-filmerna. Det sägs att vi kommer få följa flera olika “storylines” under seriens gång, med utgångspunkt från smidandet av maktens olika ringar och de tre som gavs till alverna, de sju som gavs till dvärgarna, de nio som gavs till människorna och självklart, den enda mäktiga ring som gavs till Sauron för att lura alla de andra. 

Nu har Amazon avslöjat de första officiella bilderna från inspelningarna av den mycket emotsedda serien. Bilderna publicerade under dagen på magasinet Vanity Fairs Instagram, där vi får en första titt på hur Middle Earth kommer att se ut i serien. Vi får bland annat se bilder på Elrond, som spelas av Robert Aramayo (en ung Ned Stark i Game of Thrones) och Alvdrottningen Galadriel, samt bilder på Sophia Noomveta som dvärgprinsessa. 

I en kommentar säger en av seriens showrunners, Patrick McKay, att storyn kommer utspela sig kring maktens ringar, men även att: “(...) It’s the story of the creation of all those powers, where they came from, and what they did to each of those races”. Vi kan därför förvänta oss att få följa både alvernas, dvärgarnas och människors enskilda och gemensamma kamp mot ondskan som konstant svävar över Midgård. 

Spana in bilderna från serien här nedan!

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Vanity Fair (@vanityfair)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Vanity Fair (@vanityfair)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Vanity Fair (@vanityfair)