Se glamourösa trailern till kommande filmen "House Of Gucci"

Med Adam Driver och Lady Gaga i huvudrollerna

Gucci har under åratal suttit på modeelitens topp. Det finns få hus med en lika rik historia som det italienska märket, och det är just den historian som Ridley Scott nu vill återberätta i kommande House Of Gucci. Baserad på boken vid samma namn samt verkliga händelser, får vi nu en Blockbuster-representation om det drama som skedde bakom husets kulisser under 80- och 90-talet.

De som redan har en inblick på händelserna vet att det inte alltid var en dans på rosor för Maurizio Gucci, som i filmen spelas av Adam Driver. Efter en turbulent relation med ex-frun Patrizia Reggiani, som spelas av Lady Gaga, tog det hela år 1995 en mörk vändning. För att inte spoila för de som vill uppleva modevärldens kanske mest ökända berättelse på film kan vi lämna det på den punkten.

Bland skådespelarna får vi för övrigt en oerhört lyxig och stjärnspäckad lineup. Gucci-familjen spelas av en mycket sminkad och omgjord Jared Leto och legenden Al Pacino. Vi finner även Salma Hayek, Jeremy Irons, och Camille Cottin bland de listade rollerna.

Ta en titt på trailern ovan!

Följ Dopest för mer info om kommande släpp inom mode- och musikvärlden…