Se nya bilder på kommande Nike x Off-White Air Force 1 "University Gold"

Då släpps de hypade skorna

Super-designern Virgil Abloh har under det senaste året hållit en relativt låg profil när det kommer till samarbeten med Nike. Kollektioner åt Louis Vuitton, ett projekt på 50 Dunks åt Nike, sitt egna märke i Off-White, samt ett flertal släpp med de sistnämnda gör honom troligtvis till en av branschens mest upptagna kreatörer. Hans kanske mest eftertraktade samarbeten är sina Air Force 1s i läder: en sorts miniserie av skor som ofta släpps tillsammans med universitet eller konstutställningar.

Färgställningen ”University Gold” har länge ryktats, men få officiella bilder har vi ännu fått. Senast var det ingen mindre än basketstjärnan Lebron James som sågs bära de Abloh-signerade skorna. Idag har vi äntligen fått en detaljerad syn på de gyllene skorna.

Läckan Repgod888 tog sig till instagram i helgen för att visa upp dem. Bilderna avslöjar visserligen inget mer än en HD-insikt på den hel-gula sneakern vars Swoosh skiner i silver, likt de tidigare släppen. De klassiska Off-White-dragen som stygn, buntband, och en ”Air” text är givetvis på plats de med. Ta en titt på bilderna ovan.

Inget officiellt datum har ännu angetts för skorna, men enligt rykten är det i juli 2021 som vi äntligen kommer kunna få tag på våra par. Den enda frågan är hur, och var?

Följ Dopest för mer info om kommande släpp och håll utkik på vår releasekalender för mer…