Se nya trailern till "Hogwarts Legacy"

Spelet förväntas komma under 2022

Redan 2020 fick vi första trailern till nya ”Hogwarts Legacy”, och det har försenats gång efter gång. Under gårdagens ”State of Play” fick vi dock se en ny trailer och gameplay, samt veta att det släpps någon gång under 2022. I trailern som är över 14 minuter (!) lång får vi följa en trollkarl eller häxa upptäcka olika monster, vara med på lektioner och flyga.

Du startar i femte klass och kommer även bli invald till ett av de kända elevhemmen – Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin. Precis som Harry Potter i filmen kommer du uppleva hur det är att vara känd men samtidigt inte känna någon på en trollkarlsskola. Du väljer själv vilken roll din karaktär ska ha genom att välja vilka trolldrycker du ska brygga, bestämma färdigheter och vilka du blir vän eller fiende med.

Spelet är otroligt efterlängtat och ser minst sagt bra ut. Även ifall författaren och skaparen till Harry Potter J.K. Rowling inte fick vara med och göra spelet så är förväntningarna höga. ”Hogwarts Legacy” kommer till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och PC.

Se trailer ovan.