Se officiella bilder på Nike Adapt Auto Max Grey "Infrared"

Siluetten kommer utan klassiska skosnören

Nyligen släppte Nike sin Adapt BB-siluett, nu följer de upp releasen med sin senaste Adapt Auto Max i färgställningen ”Infrared”. Även den nya varianten har en så kallad ”self-lacing lineup”, vilket innebär att skorna saknar klassiska skosnören.

Nike’s senaste sneaker är sportig, men anpassad för att kunna bäras till vardags. Modellens överdel är tillverkas i ljusgrå mesh. Istället för skosnören syns fyra tighta, elastiska band som går över tungan. Swooshen och hälflärpen bryter av mot resten av överdelen då de kommer i en mörkgrå ton. Skon har även detaljer i plast vid tårna, AU70 Max-branding på tungan och en repad, vit mellansula. Något av det mest utmärkande hos siluetten måste dock vara den tjocka Air-sulan i Infrared, som sträcker sig högt upp över hälen för maximal komfort.

Skorna väntas släppas den 20 maj via Nike.com och utvalda återförsäljare. Skorna kommer kosta $400 USD, vilket motsvarar cirka 4000 SEK. Missa inte att du kan lägga till skon i din kalender nedan för att inte riskera att missa släppet!

[sneakers id=”94149″]