Rozh sista musikvideo vid liv släpps till singeln ”Fullfart”

Rapparen hedras på sin födelsedag med nya singeln samt den sista musikvideon som spelades in innan hans bortgång.

Rapparen Rozh debuterade i början av sommaren med singeln "Dras Till Problem", en månad efter släppet sköts 23-årige Rozh till döds i Stockholm. Många producenter, artister och fans sörjde den talangfulle rapparens bortgång. I juli gick familjen ut via Rozh Instagram och tackade för allt stöd och kärlek. Man meddelade i samma veva att man kommer att släppa musik för att hedra hans minne. Detta följdes upp med den första singel efter hans bortgång "En Ghetto Romans" producerad av Chef Suedi & Darian.

Kort efter singeln gick man även ut med nyheten att den sista inspelade musikvideon med rapparen vid liv kommer att släppas på Rozh födelsedags den 5 september. Under torsdagkvällen släpptes singeln "Fullfart" med videon på YouTube. Likt debutsingeln är den regisserad av BlockJuicee och producerad av Chef Suedi och Darian. I videon syns Rozh med sin signaturmask från den första videon och vi bjuds ännu en gång på hans unika röst i verserna som kretsar kring hans livsstil.

Mycket lutar mot att vi kommer att få höra mer musik från Rozh då familjen tidigare meddelat att man vill hedra hans minne. "Genom hans texter, röst och melodier så kan han för evigt leva kvar hos oss".

Spana in videon ovan!