Se Timothée Chalamet som Willy Wonka i ny trailer

Efter en tid av bilder och rykten kommer nu officiell trailer till kommande ”Kalle och Chokladfabriken”-prequel

Oavsett om du växte upp med original-boken av Roald Dahl från 1964, filmen från 1971 eller dess remake med Johnny Depp från 2005 har du säkerligen på ett eller annat sätt hört talas om Willy Wonka under barndomen. Den eklektiska fabriksägaren från "Kalle och Chokladfabriken" har porträtterats på många vis och i december är det dags för Timothée Chalamet att ta på sig den lila kavajen och bruna top-haten i Warner Bros. "WONKA".

Filmen kommer att vara en prequel till original-storyn, där vi får följa en ung Wonka på väg mot drömmen om att förändra världen genom konsten av godis. Paul King, som tidigare jobbat med "Paddington"-filmerna, ska regissera filmen som utöver Chalamet även kommer att innehålla skådespelare som Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson (Mr.Bean himself), Olivia Colman, Jim Carter och Matt Lucas.

Filmen har nu även fått ett preliminärt release-datum: Den 15:e december 2023 på biografer världen över. Mer information om filmen lär dyka upp framöver, men så länge kan du den första officiella trailern här ovan!