Se trailern till andra säsongen av Snabba Cash

Mot hennes egen vilja börjar Leyas tidigare kopplingar till gatan komma ikapp henne

Den andra säsongen av Snabba Cash har premiär på Netflix den 22 september. Serien är skapad av Oskar Söderlund och Jesper Ganslandt. Den första säsongen blev en succé bland svenska folket, och snart får vi äntligen se uppföljaren.

Om nya säsongen (spoiler-varning från säsong 1):

Ett år har passerat. Leya är nu en av Sveriges hetaste tech-stjärnor. En börsnotering står för dörren och utåt sett är hon mer framgångsrik än någonsin, men hon plågas av minnena av Salim. Jamal (Ardalan Esmaili) är nyligen frånskild och verksamhetschef på grundskolan där Leya gick som barn. Han kämpar för att ge sina unga elever bättre möjligheter, men skolledningen ser hellre ytterligare besparingar.

På gatan är klimatet brutalare än någonsin. Ravy är hårt ansatt från alla håll, såväl från polisen och deras nya metoder som från konkurrenten Zaki (Adam Kais). Marknaden skriker efter mer droger, grossisterna står redo att leverera. Frågan är om gängen kan få fram tillräckligt med säljare, gärna så unga som möjligt? Mot hennes egen vilja börjar Leyas tidigare kopplingar till den undre världen komma ikapp henne. Ännu en gång korsas hennes väg med Ravy, Nala och Osman – allt i den skoningslösa jakten på snabba cash.

Spana in nya trailern ovan i väntan på premiären!