Så får du tag på Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97

Vi listar alla återförsäljare för Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97 i Sverige

Round Two medgrundaren Sean Wotherspoon och hans vinnande bidrag i "Vote Forward"-tävlingen Air Max 1/97 släppte första gången i november förra året. De populära skorna sålde slut direkt och det bekräftades nyligen att skorna kommer att släppas igen.

Skorna är en hybrid mellan en Air Max 97 överdel med en Air Max 1 sula och har därför fått namnet AM1/97. Skorna har en flerfärgad "regnbågs"-överdel med en matchande undersula och vit midsula. Som tidigare nämnt har det varit stor hype kring skorna och varit ett måste hos många sneaker-entusiaster.

Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97 släpps 26 mars och Dopest listar hur du får tag på skorna här i Sverige:

Nike SNEAKRS:

Nike kommer att sälja skorna via sin SNEAKRS app som finns tillgänglig på App Store och Google Play. För att ha en chans att köpa skorna via appen, rekommenderar vi att man laddar ner appen och skapar ett konto på Nike.

Skorna släpps på appen 09:00 den 26/3

Sneakernstuff:
Sneakersnstuff kör likt tidigare en online raffle. Rafflen är endast öppen till 23/03/2018  10:00 CET (svensk tid). Du kan registrera dig nedan

https://raffle.sneakersnstuff.com/adidas-yeezy-boost-350-v2-AH2203

Caliroots:

Caliroots kör en Instagram giveaway som du kan vara med på via deras Instagram profil. Man kör även en raffle:

https://caliroots.se/content/view/raffle-am1-97

Très Bien:

Tres Bien kommer enbart att erbjuda skorna via en online raffle. För att vara med måste alla deltagare ha en PayPal-verifierad email. Registrera dig via länken nedan:

http://tres-bien.com/iewrhdh

Nitty Gritty:

Nitty Gritty kör first come first serve i deras butik i Stockholm.