Humorkollektivet SEMST åker ut på Sverigeturné

För fjärde året i rad åker humorkollektivet SEMST ut på Sverigeturné. SEMST består av komikerna Jonatan Unge, Branne Pavlovic och Ahmed Berhan.

Efter tre lyckade turnéer är det nu dags för en fjärde omgång. Jonatan Unge, Branne Pavlovic och Ahmed Berhan utgör SEMST och delar samma satiriska ådra som länge präglat deras material till standup-scenen. I kommande föreställning hakar de på den populistiska trenden och ger sig ut på Sverigeturné under valåret.
Av årets turné kan man förvänta sig liknande samhällskritiska innehåll som tidigare men med ett tydligt avstamp i politiken och tankar kring det kommande valet. SEMST tar sig an valet och ger sin syn på dagens samhälle med kompromisslös humor.
– ”Eftersom alla partier är likadana ville vi starta ett eget. Populismens vindar blåser i Europa och på andra sidan Atlanten. I en galen värld där politiker blivit roligare än komiker och komiker resonligare än politiker, ville vi erbjuda ett alternativ för de upplysta och progressiva”, säger Branne Pavlovic.
För turnédatum och biljetter, besök SEMST hemsida.