Shiro släpper årets fjärde singel ”Blind”

Efter ”Annan Man”, ”Pronto” & ”Mendez” kommer ny singel med prod av Oscar Chase, får även musikvideo i regi av Jonny Ferragamo

Göteborgsartisten Shiro är på en run av singlar som etablerat ett tydligt soundskifte hos en artist i utveckling. Singlarna "Annan Man (part 2)", "Pronto" & "Mendez" har avlöst varandra under första halvåret av 2023 med produktioner som dansar mellan det melankoliska, mörka och festliga.

De senaste två singlarnas sound har styrts av Göteborgskollegan Oscar Chase som även han har ett extremt produktivt och framgångsrikt år, varav Shiros senaste två singlar är praktexempel på den medryckande typ av beats med utmärkande trummor och ackord som han cementerat i svensk hiphop under sin ännu unga karriär.

På "Blind" har Chase återigen kokat upp ett beat som fångar lyssnaren med sin rytm, men denna gång med den melankoli som hörts hos GBG-artister som B.Baby. Shiro håller ett lågmält flow i versen som låter som ett internt funderande, som sen spricker ut i en kärleksförklaring genom sång i den catchiga refrängen där han konstaterar att han hellre blir blind än ser sin kärlek gå.

För att verkligen statuera ett exempel har låten även fått en filmisk musikvideo i regi av profilerade Göteborgsregissören Jonny Ferragamo (A36, Aden, B.Baby).

Lyssna på "Blind" och mer ny musik i DOPEST Playlist och spana in videon ovan!