Shiro släpper nya singeln "MANDANA"

Lovar mer musik under 2023

Det har bara gått drygt en månad sedan rapparen Shiro från Göteborg släppte singeln ”Dubbelt” som var hans första singel för året. Den här gången med en annan Göteborgare – Oscar Chase som står för produktionen till nya singeln ”MANDANA”.

”MANDANA” är en mer personlig singel med djupa texter och det är första gången vi får höra den sidan från Shiro. Han fortsätter med det snabba tempot som han behärskar så bra och tillsammans med sin melodiska stämma blir det en riktigt bra kombination.

Hon är övertygad jag är bra. Som jag inte sett guns, som jag inte haft keys, som jag inte bränt chans, som jag gillar polis, som jag inte haft hoes, som jag inte gör bizz, som jag inte kört skit, som jag inte varit sent uppe i skogen, stashat kallen gräver ner den under jorden.

Vi får höra en Shiro som reflekterar över sina val han gjort under livet och man får en känsla över att han känner en viss ånger. Shiro lovar mer musik under 2023 som ska återspegla hans musikala förmågor.

Lyssna på Shiro – ”MANDANA” i DOPEST playlist nedan, även en tillhörande musikvideo har teasats.