Shokz presenterar nya hörlurarna OpenFit Air & OpenSwim Pro

De specialiserade open-ear hörlurarna håller din hörselgång fri genom en unik teknik – se specs, tillgänglighet och pris här

Shokz är kända för sina hörlurar med patenterad open-ear-teknik, som för in ljudets vibrationer till innerörat genom kindbenet och därmed ger användaren en fri hörselgång. Idag presenterar de två nyheter till sortiment: De ultralätta OpenFit Air och vattenspecialiserade OpenSwim Pro.

Shokz patenterade open-ear-teknik förbättrar situationsmedvetenheten och underlättar för användaren att vara i kontakt med sin omgivning. Sedan 2011 har Shokz använt sin egenutvecklade teknik och unika open-ear-design för att skapa prisvärda ljudprodukter som harmonierar med träning, livsstil och kommunikation.

OpenFit Air

OpenFit Air kombinerar en raffinerad design med oöverträffad komfort. Hörlurarna med det moderna och eleganta utseendet erbjuder inte bara en sublim ljudupplevelse utan gör det också möjligt för användarna att vara medvetna om sin omgivning tack vare att hörselgången inte blockeras, då ljudets vibrationer förs in direkt via kindbenet.

En 0,75 mm ultratunn och flexibel bygel av Ni-Ti-legering gör att Air-Earhook-designen håller hörlurarna säkert på plats, vilket minimerar tryck och irritation under långa lyssningssessioner. Det dynamiska, 18 x 11 mm stora kompositelementet ger även ett kraftfullt, fylligt och exakt ljud. Det dome-formade membranet styr de akustiska vibrationerna med hög precision, så att ljudupplevelsen blir optimal.

Hörlurarna har sex timmars batteritid på en enda laddning, men när du är på språng ger fodralet sammanlagt 28 timmars speltid. Och om du bara hinner med en snabbladdning ger 10 minuter i laddaren hela två timmars extra lyssningstid.

OpenFit Air har en matt silikonyta och finns i tre olika färger: rosa, vit och svart. Shokz hörlurar kompromissar inte med ljud, design eller säkerhet när de låter dig njuta av spännande berättelser och läckra ljudupplevelser.

Shokz OpenFit Air går att köpa från och med idag hos Power och utvalda återförsäljare till ett pris av 1 499 kronor.

OpenSwim Pro

OpenSwim Pro är de första Bluetooth- och MP3-kompatibla sporthörlurarna som är baserade på Shokz banbrytande bone conduction-teknik.

Ljudets vibrationer leds in till innerörat genom kindbenet, vilket skapar ett fylligt och detaljerat ljud utan att hörselgången blockeras av in-ear- eller over-ear-hörlurar. Frihetskänslan är extra stor i vatten, oavsett om du driver omkring tyngdlöst eller skjuter fram genom vattnet under tiden som du lyssnar på din favoritmusik med hög ljudkvalitet i dessa vattentäta lurar.

OpenSwim Pro är inte bara till för idrottare som vill hålla sig motiverade när de tränar. De öppna hörlurarna fungerar även optimalt när du umgås med kollegor eller vill hålla kontakten med familj och vänner samtidigt som du jobbar dig igenom dagens att-göra-lista.

Med en enda knapptryckning på hörlurarna eller i Shokz-appen kan du enkelt växla mellan Bluetooth-streaming och den inbyggda MP3-spelaren med 32 GB kapacitet som räcker för att lagra upp till 8 000 låtar. Hörlurarna är designade med Shokz PremiumPitch 2.0+ och har ett rent och klart ljud, kraftfull ljudstyrka och fyllig bas. Ljudet kan justeras så att det passar alla situationer genom de tre EQ-lägena: simning, röstförstärkning och standardläge.

OpenSwim Pro är tillgängliga från och med idag hos utvalda återförsäljare till ett pris av 2 499 kronor.