Showit är tillbaka med singeln ”Toca”

Första vi hör sedan debutsingeln ”Mainchick” från förra året

Showit signades till NBLSound (numera NBL Nation) år 2017 och blev ett namn att hålla ögonen på. Med sin självsäkerhet och hårda attityd så stack hon ut från andra kvinnliga nykomlingar. Dock tog det ett tag innan hon släppte debutsingeln "Main Chick" som beskrevs som ett kort intro, och det som många trodde var startskottet för hennes karriär blev istället det enda som hördes från henne. Nu mer än ett år efter debuten är hon tillbaka med uppföljaren "Toca".

Producerad av den nyligen NBL-signade producenten Kayen så hör vi Showit ta en annan riktning i singeln där hon beskriver en kärleksrelation och hur hon påverkats av 'honom' men att hon trots det 'velat stå på egna tår'. Men trots det behåller hon det som blivit hennes kännetecken - den 'hårda' attityden.

"Faller för vem, ska ja falla för vem? Du tror bra om dig själv/ Om jag faller för nån, skulle du vara den? Svär det har aldrig hänt/ Gillar knappt hur det känns./ Upptagen med mig själv/ Så falla för vem, ska ja falla för vem?/ Mystique b*tch, aldrig haft nån X-men/"

Lyssna på "Toca" nedan!