Sickan

Sickan interpolerar 50 Cent på boppande ”Go”

Go, go, go shawty!

Den mystiska Sickan har tagit över TikTok som få andra. Med hjälp av korta snippets från kommande låtar lyckas han gång på gång bygga en extrem hype kring sina selektiva släpp. Detta inte minst för låten "Go", som redan cirkulerat ett tag nu bland appens dansande användare. Idag får låten dess fullständiga release, och är fylld med bounce.

Soundet är onekligen olikt det vi först introducerades till med hits som "VÄGSPÄRR". Den stenhårda drillen byts nu ut mot sköna gitarr- och pianomelodier samt studsiga trummor från producenten AQ Beats. Refrängen, som var med i stickprovet, interpolerar 50 Cent's ikoniska "In Da Club" med vad som kanske är en av hiphopens mest legendariska texter.

"Go, Go, Go shawty, få opps and dansa / Welcome to the party, men det ingen haffla"

Till skillnad från det korta smakprov har den officiella versionen även lagt till ljusa röst-samples i bakgrunden som vackert passar in i mixen. Sickan levererar sina lugna bars med nonchalans och charm, och trots den melodiska produktionen håller han sig sann till sitt egna sätt att rappa.

"Go" blir onekligen ännu ett släpp som lär dominera från Sickan som gång på gång imponerar på de virala listorna. Med miljontals streams på de föregående singlarna kan man bara ana hur dagens låt lär snurra runt om i landet.

Lyssna på "Go" i DOPEST Playlist nedan!