Silvana Imam släpper nya albumet "Heliga Moder" i maj

Silvana Imam gör sig redo för ett år med albumsläpp och turnéer i Skandinavien.

Sedan debutalbumet ”Naturkraft” (2016) har Silvana Imam bland annqt släppt boken ”Silvana” och synts på bioduken – den hyllade dokumentären ”Silvana – Väck Mig När Ni Vaknat” tilldelades en Guldbagge för bästa dokumentärfilm. Silvana har också släppt singeln ”Fri” med Eva Dahlgren och Sikai och ”Bulletproof Baby”.

Den 18 maj, strax innan spelningarna på Gröna Lund (24/5) och Liseberg (25/5), släpper Silvana albumet ”Helig Moder”, producerat av bl.a. Nisj och Yemi. 
– Med ”Helig Moder” har jag experimenterat och utmanat mig själv, mitt musikskapande och min röst mer än jag någonsin gjort. Jag har varit obekväm och de känslorna har lett till att jag skapat de bästa låtarna jag gjort, säger Silvana Imam.
Albumet ”Helig Moder” släpps den 18 maj. Redan den 27 april får vi höra singeln ”Vikken Då”. Musiken släpps på egna bolaget Naturkraft Silvana Imam tillsammans med Trans 94.
Foto: Paulina Torbjörnsen