Silvana Imam släpper nya singeln ”Jag Ser Ljuset”

Nya singeln från albumet ”Helig Moder” som släpps i februari

Tidigare i veckan postade Silvana Imam en teaser från singeln "Jag Ser Ljuset" och meddelade att hon snart släpper sin nya singel. Idag släpptes singeln som är den första sedan hon släppte dubbelsingeln "4h/Ta Hand Om Dig" i maj.

Låten är hennes första sedan det tidigare kollektivet TRANS94 lades ner. Silvana släppte tidigare merch för sitt album HELIG MODER. I samband med släppet avslöjar man att albumet Helig Moder släpps 15 februari 2019. Låten är producerad av Nils "Nisj" Lundberg. Om låten säger hon

”Jag hörde beatet och började nynna ’jag ser ljuset ser ljuset där i slutet i slutet’ och ville bygga en hel värld runt de orden. Det var de lyckligaste raderna jag någonsin skrivit. Och de sorgligaste. Det här är sprickan i mörkret och ljuset i slutet som inte är slutet, utan en början. Det här är livet och döden och känslor som ryms däremellan.”

"Jag ser ljuset, ser ljuset/Där i slutet, slutet/När ditt hjärta är utbränt/Är det tysta minuter"

En tillhörande musikvideo förväntas släppas med singeln, tills dess får lyssna på singeln nedan.