• Pressbilder
  • Pressbilder
  • Pressbilder

Simeon är tillbaka ”FOREAL”

Första singeln för i år

Den NBL-signade Simeon är känd för att ha en av landets smoothes R&B-röster. Senast vi hörde honom släppa musik var vid slutet av 2019 då han gick samman med Fungz på spåret "SAME GIRL". Nu är han "back in this bitch foreal", med sin nya singel som fått just namnet "FOREAL".

På "FOREAL" hörs Simeon sjunga och rappa över ett något hårdare och mer trap-influerat beat än vanligt. Låten är producerad av Pablo och ges ut via NBL Sound. Spåret handlar om att jobba hårt för att nå sitt drömliv. Simeon är säker på att musiken är det han vill satsa allt på, och han har ingen tid att slösa. Vi hoppas att det här bara är första sakprovet på mycket mer musik från honom framöver.

Den unga talangen Simeon har varit aktiv som artist sedan 2018 när han släppte sin debutsingel "Kan Du". Trots att han endast har ett fåtal singlar ute, känns hans namn igen på den svenska R&B-scenen och han är definitivt en av genrens mest lovande framtidslöften. Under fjolåret släppte han spåren "Lil' Baby" och "SAME GIRL" med Fungz. I samband med dagens release "FOREAL" säkrar han sin plats på landets musikscen.

Lyssna på Simeons nya singel "FOREAL" nedan.