• Foto: UMG / Pressfoto
  • Foto: UMG

Simeon släpper kärlekslåten ”Som Du Kan”

Efter att ha figurerat på TikTok runt alla hjärtans dag kommer nu NBL-artistens comeback

Efter ett lowkey 2022 är Simeon nu tillbaka med singeln "Som Du Kan", en kärlekshistoria i afrobeats och RnB-tappning. Låten är producerad av NBL-kollegan Kayen och Per Bergling som fixat fram en sensuell och avslappnande instrumental som drivs av en försiktig gitarr och svepande ekon. Tillsammans med Simeons silkeslena röst och en ärligt kärleksförklarande text får man en mjuk ljudupplevelse som Simeon själv beskriver såhär:

”När vi skapade Som Du Kan så ville jag att låten skulle kännas som en varm kram under en kall natt, lugn o ro under stressiga tider, fokuset var att få lyssnaren känna sig trygg när de lyssnar på låten”, säger Simeon i ett pressmeddelande.

Efter att ha släppts som "snippet" på TikTok runt alla hjärtans dag byggdes en hype runt "Som Du Kan" långt innan release. Förväntan har varit stor då Simeons senaste solo-släpp "Company" kom under sommaren 2022, vilket också blev hans enda släpp på egen hand under hela året. Nu öppnar han kontot för 2023 och utlovar även att en debut-EP kommer dyka upp senare under året.

Lyssna på "Som Du Kan" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!