Lyssna på nya singeln “Nån som dig” av PABI

Ett framtidslöfte på Afrobeat-scenen

Den Stockholmsbaserade sångaren PABI väckte stor uppmärksamhet när han under sommaren 2020 släppte den melodiska debutsingeln ”Fanta”. Sedan dess har han varit ett namn på mångas radar och en uppföljare har varit emotsedd. Nu är han åter aktuell med sitt andra singelsläpp, vid namn ”Nån som dig”. Låten är producerad av vännen och den återkommande samarbetspartnern Lukas Nathansson.

”Nån som dig” beskrivs som en hyllning till den där speciella personen som lyfter en i livets alla moment och är ens bättre hälft.

”Någon gång i livet så träffar man den där personen som är ens bättre hälft, det är viktigt att inse vem den personen är och det är viktigt att ta vara på den”, säger PABI.

Som svensk-gambier är PABI, med sitt musikskapande, med och formar den snabbt växande svenska Afrobeat-scenen och med sina kommande projekt siktar han på att sätta Sverige på den globala Afrobeat-kartan. “Nån som dig” släpps med musikförlaget Epidemic sound. Lyssna på den romantiska singeln "Nån som dig" av PABI på DOPEST Playlist nedan.