Skullcandy lanserar 3 nya gaming-headsets

PLYR, SLYR & SLYR Pro

Skullcandy meddelar idag att de kommer släppa tre nya headsets för gaming, anpassade för alla färdighetsnivåer.

De helt nya SLYR, SLYR Pro och PLYR Multi-Platform Gaming Headseten erbjuder kompatibilitet mellan PC, PlayStation, Xbox, Switch och mobiler, och är specialbyggda för just gamers. De levererar rikt, detaljerat ljud, kristallklar kommunikation och komfort hela dagen (eller natten).

Den perfekta livsstils-till-livestream-headsetet, PLYR – är perfekt för spelare som önskar maximal flexibilitet att spela både trådbundet eller trådlöst via Bluetooth. Lurarna har även Enhanced Sound Perception (ESP) och kräver att användaren gör ett hörseltest för att ställa in ljuddrivrutiner specifikt för användarens unika hörsel. Den som gamear på en casual nivå borde spana in SLYR som har fokus på bra ljud och mikrofon.

För de som letar efter en spelupplevelse som endast är trådbunden, är SLYR Pro svaret, som erbjuder både ESP och Clear Voice Smart Mic-teknik med avtagbar boom-mikrofon.

Spana in de tre alternativen nedan och deras specifikationer. Kollektionen kommer släppas hos Skullcandy, från ca 700kr för SLYR och från 1400kr för PLYR.