Nu avslöjar den brittiska artisten slowthai sitt kommande album TYRON, som ges ut via Method / AWGE / Interscope Records. Projektet följer upp hans Mercury Prize-nominerade debutskiva Nothing Great About Britain. Idag annonserar han det kommande albumet tillsammans med sin senaste singel "nhs"

"nhs" blir andra singeln från skivan, och följer upp den tidigare släppta "feel away" ft. James Blake och Mount Kimbie som kom i slutet av sommaren. Den nya låten "nhs" kommer med en musikvideo regisserad av The Rest. Låten har ett positivt budskap om att visa uppskattning till det vi redan har i livet. Ingenting ska tas för givet. Låten beskrivs som en stark introduktion till projektet TYRON - en skiva om att finna balans i livet.

TYRON är ett komplext album som visar upp flera olika sidor, lika komplext som en människa själv. slowthai vill visa att det alltid finns två sidor av berättelsen. Plattan består av en A- och en B-sida. Den första delen är omskakande, heavy-hitting och kaxig. Bland annat ser vi ett samarbete med A$AP Rocky på spåret "MAZZA" samt med Skepta på "CANCELLED". Den andra delen är mer svävande och djupare, Ty vill förmedla till lyssnaren att: it's okay to be yourself". Vi ser bland annat gäster som Dominic Fike och Denzel Curry på låten "terms".

Se videon och lyssna på "nhs", i väntan på albumet TYRON.