• Foto: BlastOff Productions / Stadsbild Musik
  • Foto: BlastOff Productions / Stadsbild Musik

SoLonely släpper hjärtskärande ”It won’t be fine”

Över en akustisk och lågmäld instrumental vill den svenske artisten motivera lyssnaren att gå vidare från en sorg

Den svenska 23-åriga sångaren, rapparen och låtskrivaren SoLonely började spela in musik i sitt sovrum vid 17 års ålder och lade upp det på internet på egen hand. När tragedin slog till och han förlorade sin mamma vid 18 års ålder blev musiken räddningen från mörkret. Den unga artisten tog ut sina känslor framför micken och inom kort skulle hans musik resonera med en stor publik.

Hans sorgliga låtar om förlorad kärlek och sorg gav honom tusentals lyssnare och miljontals streams över flera plattformar och hans musik släpptes av stora kanaler på Youtube som Promoting Sounds och Sad Kyla. Idag har SoLonely över 70 miljoner totala streams på alla plattformar varv 25 av dessa är på Spotify enbart. Nu är han tillbaka med årets tredje singel: "It won't be fine"

Över en både melankolisk och hoppfull låt producerad av Jake Angel Beats visar SoLonely upp sin starka sångröst och känsla för att melodiöst sy ihop verser med refränger. Texten motiverar lyssnaren att våga gå vidare från en sorg, samtidigt som den visar på att det är okej att gå igenom den. Brusten eller obesvarad kärlek är en sorg som ofta figurerar i SoLonelys musik, ett tema som även denna gång hanteras med varsamhet och ärlighet.

"These songs that i write for you
Even though you will never know
They put my heart in two
Pieces on the floor"

Lyssna på "It won't be fine" på Spotify nedan!