Sonos släpper sina första hörlurar "Sonos Ace"

Ljudexperten kompletterar sina hyllade högtalare med mer personligt ljud – kommer med brusreducering, 30 timmars batteritid m.m

Sonos lanserar nu sina allra första hörlurar: Sonos Ace, och kliver därmed även in i kategorin för personligt ljud. Over-ear-hörlurarna med Bluetooth erbjuder spatial audio, aktiv brusreducering och transparensläge. Med Sonos TrueCinema-teknik får man en detaljerad och omslutande hemmabioupplevelse.

”Våra supportrar har länge önskat att vi ska utöka Sonosupplevelsen till hörlurar, och Sonos Ace levererar den innovation och ljudkvalitet som Sonos är kända för”, säger Patrick Spence, VD på Sonos.

Sonos Ace är noggrant designade och finjusterade för att erbjuda förstklassigt ljud, anpassning till omgivningen med aktiv brusreducering eller transparensläge, och upp till 30 timmars batteritid. Hörlurarna har även specialdesignade högtalarelement för precision och klarhet, samt dynamisk spårning med Dolby Atmos för att kunna få en privat bioupplevelse genom TrueCinema-tekniken.

Hörlurarna är designade för både stil och komfort, med lätta material, memory foam som anpassar sig efter användaren och intuitiva funktioner som gör dem enkla att använda och förvara. De är också ansvarsfullt tillverkade med utbytbara öronkuddar, cirkulära material, och en transportväska av återvunna plastflaskor.

Sonos Ace blir tillgängliga globalt i en svart och en dämpad vit nyans den 5:e juni 2024 såväl online som hos utvalda återförsäljare till ett pris på 5 499kr.