SPACE by adidas – bjuder in till en ny arena för framtidens kreatörer

Skandinaviens mest kreativa visionärer tar över Färgfabriken och du är inbjuden

adidas bjuder in till öppningen av SPACE by adidas – en ny arena för framtidens kreatörer.  Skandinaviens mest kreativa visionärer tar över Färgfabriken i Liljeholmen den 20-21 oktober i ett samarbete mellan adidas och TRANS94.

De två dagarna kommer att bestå av en inspirationsdag och en upplevelsedag. Under fredagens inspirationsdag får besökare möjligheten att ta del av fyra samtalssessioner som behandlar teman som främjandet av kreativt mod, demokratiseringen av modeskapande och förutsättningarna för lyckat samskapande. Bland talarna finns Silvana Imam och Behnaz Aram, Ella Boucht, Erik Fagerlind från Sneakersnstuff och Rasmus Storm.

Under lördagen kommer besökare kunna vara med när nio skandinaviska framtidsnamn, under ledning av Ella Boucht, Lærke Andersen, Besnik Miftar och Elnaz Gargari, får chansen att realisera sina designvisioner. Tillsammans har de fått i uppdrag att skapa unika outfits till Silvana Imam, Arif, och Noah Carter som under lördagskvällen kommer att uppträda iklädda de exklusiva skapelserna.

– SPACE by Adidas är ännu ett led i vår ambition att demokratisera det kreativa skapandet. Genom att tillhandahålla en plattform där unga kreatörer ges möjlighet att bejaka sitt kreativa mod hoppas vi sänka barriärerna till en, för många, otillgänglig arena. Platser för möten mellan framtida och etablerade förmågor är en förutsättning för att fortsatt driva den kreativa utvecklingen mot mer av ett samskapande och SPACE by Adidas är en manifestation av just det säger Ted Lindgren, nordic brand communication manager på Adidas.

För löpande information och uppdateringar kring SPACE By Adidas besök Facebook-eventet här.

Plats: Färgfabriken, Lövholmsbrinken 1, Stockholm
Datum: 20–21 oktober
Tider: fredag 17‐21 och lördag 12-21 (All ages) samt 21‐02 (18+)

FRI ENTRÉ BÅDA DAGARNA