Spana in kommande Alexander-John x Saks Fifth Avenue x PUMA Ralph Sampson kapseln

NYC inspirerad kapsel dubbad "Intersection Pack" som släpps exklusivt för Saks Fifth Avenue

Den kända designern Alexander-John har teamat upp med legendariska återförsäljaren Saks Fifth Avenue och PUMA för att tillsammans ta sig an den klassiska PUMA Ralph Sampson-silhuetten.

Kapseln som är ämnad att vara en exklusiv Saks Fifth Avenue release går under namnet ”Intersection Pack” och bjuder på två olika färgställningar av den klassiska silhuetten. Den taxigula färgställningen går under namnet ”Off Duty”, medan den orangea utgåvan kallas som kallas “Detour”. Båda färgställningarna vila på en vit mellansula och vi bjuds på svarta skosnören till ”Off Duty” silhuetten medan den orangea paras ihop med blåa indigo-färgade skosnören, skapade av Aglit Italy.

Inspirationen bakom denna kapsel sägs komma från de ändlösa flockarna med taxibilar samt de hundratals byggplatser som syns runt i staden, därav färgerna gul och orange. Båda utgåvorna levereras även med en ”NYC” grafik som är tryckt på sidorna.

Den exklusiva Alexander-John x Saks Fifth Avenue x PUMA Ralph Sampson silhuetten har ännu inte fått ett officiellt pris, men kommer att kunna införskaffas exklusivt hos Saks Fifth Avenue från den 8:e augusti. Alla köp av ”Intersection Pack” levereras med en tillhörande väska som finns i begränsat antal, även den designad av Alexander-John.

Spana in galleriet ovanför och ta även en titt på Instagram inläggen här under.

https://www.instagram.com/p/B0jqtmegFP_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0vMjYWgCQF/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0vJ8noAbak/?utm_source=ig_embed