• Nike / SneakerNews
  • Nike / SneakerNews
  • Nike / SneakerNews
  • Nike / SneakerNews
  • Nike / SneakerNews

Spana in kommande Nike ISPA Mindbody

En åldrad look på en sprillans ny silhuett

Nike's allt mer experimentella ISPA-linje (som för övrigt står för Improvise, Scavenge, Protect, och Adapt), fortsätter imponera med dess unika designs och olika sätt att använda sig utav miljövänliga material. Poängen med dess modeller är att framföra modeller som enkelt kan dekonstrueras för återanvändning.

Nu visar sportjätten upp deras nyaste design, kallad "Mindbody". Resultaten är en moc-liknande slihuett med spännsnören och earth-tone färger. Skornas övre del tycks vara helt i Flyknit för en lätt och bekväm upplevelse, vilket man kanske förväntar sig med en så pass simplistisk modell. Färgerna blandar brunt och grönt och formar en någorlunda åldrad frilufs-look. I typiskt ISPA-fashion känns desutom parets olika delar fastklistrade på varandra, vilket stärker deras"up-cycled"-vision.

Hittills har Nike inte angett något datum för deras ISPA Mindbody, men med tanke på att de officiella bilderna är bland oss, kan vi troligtvis förvänta oss ett släpp inom de kommande veckorna via Nike's hemsida.

Följ Dopest för mer info om kommande släpp inom sneakers, mode, och musik.