Spana in Vault by Vans x RETROSUPERFUTURE samarbetet

Skor, solglasögon & långärmade t-shirts.

Redan 2008 introducerade RETROSUPERFUTURE konceptet att samarbeta med andra varumärken, något som var nytt inom glasögonbranchen. Sedan dess har varumärket jobbat med flera inspirerande människor och varumärken världen runt de senaste 11 åren.

Vans och RETROSUPERFUTURE presenterar en kollektion som lyfter klassisk streetwear-kultur. Vans har tillsammans med RETROSUPERFUTURE tagit fram en kollektion med skor, solglasögon och långärmade t-shirts. Detta är unikt för RETROSUPERFUTURE som aldrig tidigare gjort samarbeten som sträckt sig längre än glasögon.
Kollektionen hämtar inspiration från grundarnas yngre daga då det ultimata stiluttalandet var att matcha sin t-shirt med sina skor. Därför har RETROSUPERFUTURE använt samma färger genom hela kollektionen.

Man har valt två klassiska modeller från de båda varumärkena, RETROSUPERFUTUREs ikoniska Smile båge och Vans OG 43 LX. RETROSUPERFUTUREs lekfulla uttryck matchar det unga och fräscha uttrycket i Vault by Vans. Båda parter har fokuserat på att utforma produkter som låter personlig stil fungera som en plattform för kreativt uttryck. Dessutom, som ett åtagande för att stärka och fira kvinnors kreativitet har man valt att på releasedagen bjuda in till en stor releasefest i Milano med en line up med enbart kvinnliga kreatörer.
RETROSUPERFUTURE x VAULT BY VANS släpps 13 september. Kollektionen kommer finnas tillgänglig i RETROSUPERFUTUREs butiker och hos Vault by Vans återförsäljare, samt online på retrosuperfuture.com.