Spektrum presenterar RAW & Klinger

Se de nya glasögonen för 2022

Spektrum är ett Årebaserat märke som erbjuder allt du behöver som professionell skid- och snowboardåkare. Alla produkter är utvecklade och designade för dig som har en aktiv livsstil i bergen och mer därtill – med skidåkning, cykling, löpning, golf och mer. Bland annat är de kända för sina egendesignade och producerade glasögon av högsta kvalitet och prestanda – som dessutom är framtagna för att göra ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Spektrum är ledande inom hållbara sportglasögon och tillverkar glasögon genom att använda bio-baserade och återvunna material, de bästa alternativen till petroleumbaserade plaster och polymerer. Nu presenterar Spektrum de senaste nyheterna för 2022 – glasögonen RAW och Klinger.

RAW

RAW är serien där 90% bio-baserade material används och det växt-baserade rammaterialet används i sin råa form, utan färg, för att ge en autentisk och naturlig look. Det står i slående kontrast till den högpresterande och helt nyutvecklade bio-baserade linsen från Carl Zeiss Optics. I RAW-serien ingår modellerna Blank och Blankster. Båda modellerna i RAW-serien ligger på 2 299 SEK. 

KLINGER

Klinger är Spektrums snabbaste modell hittills med en lättviktsram konstruerad i bio-baserade polyamid med 46% mindre koldioxidutsläpp och med linser i världsklass från Carl Zeiss Optics. Med fullt justerbara skalmar och byggd i lätta men hållbara komponenter är komforten helt enastående och idealisk för långa bergspass och mer därtill. Klinger ligger på 999 SEK – 1 499 SEK. 

 

Du hittar alla nyheter från Spektrum här