Spotify & IKEA Sverige släpper spellista

Anpassad efter din dygnsrytm och dina behov

Idag avslöjar IKEA Sverige och Spotify att de går samman för att skapa en nytänkande spellista som följer lyssnarens vardagsrytm. Listan skräddarsys efter sina personliga preferenser med hjälp av att beräkna vilken typ av sinnesstämning och tempo som önskas vid olika tider på dygnet. Det görs baserat på vad du som lyssnare söker efter under fem olika tidpunkter. IKEA kombinerar sin expertis om livet hemma med Spotify's kunskaps om musik.

"I vår vision att skapa en bättre vardag för de många människorna ligger så mycket mer än bara våra produkter. Tillsammans med Spotify kan vi nu hjälpa till att skapa flyt i vardagen såväl i hemmet som utanför. Våra heminredningslösningar kan hjälpa till att skapa balans i livet, precis som musik fungerar som en ventil och skapar både energi och återhämtning under en dag", säger Per Stolt, Marknadschef, IKEA Sverige. 

"Magin med musik är att den kan förstärka känslorna genom livets alla skeenden. Alla tillfällen under en dag har sin perfekta låt och spellista, och det är otroligt spännande att tillsammans med IKEA nu ge den perfekta rytmen till vardagsbestyren" säger Peter Myhrman, nordisk marknadschef på Spotify. 

Syftet med det nya initiativet är att skapa spellistor som möter användarens alla behov.   skräddatsydd spellista anpassad efter användarens. På så vis kan du alltid mötas av den musik som på bästa sätt ökar din energi eller möter ditt behov av återhämtning. Allt för att skapa en bättre vardagsupplevelse.

För att göra din egen spellista loggar du in med din Spotify-profil här, för att svara på några frågor. Sedan skapas en individuell spellista med olika rytm och innehåll för olika tider på dygnet. Du hittar den bland dina spellistor på Spotify.