SteelSeries lanserar nya gaming-headsetet Arctis Nova 5

Deras hörlurar har länge varit populära bland entusiaster och esportsutövare – nästa generation kommer med en Companion App

SteelSeries är ett av de första och även största varumärkena inom gamingutrustning för esport och skapare av Arctis Nova headset-serien. Nu lanserar de den senaste versionen av sitt populära Arctis Nova 5 headset och den medföljande Nova 5 Companion App.

Hörlurarna erbjuder trådlös frihet via Quick Switch med höghastighets 2,4 GHz eller Bluetooth 5.3 som kan startas med en knapptryckning, samt en extraordinär batteritid på 60+ timmar för att se till att spelet aldrig avbryts i onödan.

Med den nya Nova 5 Companion Appen får användare över 100 spelspecifika förinställda ljudprofiler som handjusterats för varje spel av ljudingenjörer, esportproffs och spelutvecklare. Spelare kan byta ljudinställningar mitt i spelet utan att behöva pausa, vilket kan ge en tydlig konkurrensfördel ”in game” där du kan höra saker som ingen annan kan i actionpackade spel som Fortnite, Apex Legends och många andra.

Byt ljudinställningarna för varje spel du spelar. Foto: SteelSeries

Arctis Nova 5-serien finns nu tillgänglig för konsolspel på Xbox, PlayStation och Nintendo Switch samt PC och på andra plattformar. Den finns tillgänglig på SteelSeries hemsida och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat pris på 1 699kr.